Als jong en dynamisch bedrijf werken wij met een klein en hecht team van gemotiveerde en hoogopgeleide specialisten en hebben wij de ambitie om te groeien.

Een kleine greep uit een onmogelijk volledig te beschrijven scala van werkzaamheden waarin wij U kunnen bijstaan.

Opmetingen: om correcte bouwaanvragen in te dienen, is het wenselijk dat de bestaande toestand van de percelen wordt gemeten. Het valt namelijk dikwijls voor dat een woning niet blijkt te passen op een grond omdat de perceelsgrenzen niet precies zo lopen als op kadasterplannen e.d. terug te vinden is; de aansluitingen op bestaande gevels kan bovendien moeilijk uit te voeren blijken omdat het gabarit afwijkingen vertoont. Wij meten de bestaande toestand op (bebouwde en onbebouwde delen) met de grootste precisie; hoogtelijnen kunnen indien gewenst makkelijk gegenereerd worden; een gabarit kan opgetekend worden in de graad van detail die U wenst, de vloerpas kan gekoppeld worden aan een door U gekozen referentiepunt.

Architectuurplannen bestaande gebouwen: oude gebouwen hebben het nadeel dat er dikwijls geen plannen beschikbaar zijn en door verschillende muurdiktes de positie van de kamers op de verschillende verdiepingen moeilijk te bepalen is. Wij kunnen U hierin bijstaan door alle kamers op te meten.

Aparte constructies en uitbreidingen in de tuin: heeft uw klant een technisch dossier nodig voor bijvoorbeeld de aanleg van een parking of vijver, dan kunnen wij uw klant adviseren en bijstaan.

Uitzetten van gebouwen en constructies: indien gewenst kan tijdens de eigenlijke uitvoering beroep gedaan worden op onze expertise om bouwassen en toekomstige niveaupunten uit te zetten.